Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Wilt u ook graag de helft besparen op uw energiefactuur?

Dan is een pelletketel de gedroomde oplossing. Een pelletketel is duurzaam, energie-efficiŽnt ťn voordelig.
SolarPro werkt enkel met pelletketels van topkwaliteit.

Dankzij de schone verbranding en de milieuvriendelijke pellets verkleint u fors uw ecologische voetafdruk.

Voordelig

Met een pelletketel bespaart u tot de helft op uw energiefactuur. Dat zonnige zomerreisje naar Spanje zit er opeens wťl terug in!

Duurzaam

SolarPro werkt enkel met pelletketels van topkwaliteit. Deze hebben amper onderhoud nodig . Heeft u toch een probleem? Dan garanderen wij u een uitstekende dienst-na-verkoop.

Ecologisch

Met een pelletketel draagt u uw steentje bij tot een beter milieu. Dankzij de schone verbranding en de milieuvriendelijke pellets verkleint u fors uw ecologische voetafdruk.
Specialiteiten

Pelletketels, de verwarming van de toekomst

Verwarmen met pelletketels of biomassaketels zit al jaren in de lift. Niet verwonderlijk, dankzij de lage kosten en het hoge energierendement: u kunt tot liefst 50% besparen op uw energiefactuur. De prijzen van houtpellets zijn bovendien al jaren stabiel.

Een pelletketel past in elke grote of kleine ruimte en wordt makkelijk gemonteerd met aparte stukken. Naargelang de beschikbare ruimte zijn er verschillende opslagmogelijkheden mogelijk: van een klein manueel aanvoersysteem tot aanzuigslangen of een mini-silo. Heeft u binnenshuis geen ruimte voor opslag? Dan is ook een ondergrondse tank mogelijk.In sommige gevallen maken wij ook een 3D-simulatie van uw installatie. Dit geeft u een concreet beeld van hoe uw systeem er zal uitzien in uw technische ruimte of bergplaats, en hoe het gemonteerd wordt.

Wilt u graag meer info over onze verschillende soorten pelletketels? Surf dan als de bliksem naar www.solarproducts.be, kom eens langs in onze ruime showroom of vraag meteen een gratis offerte!

Pelletketels: weg met uw dure energiefactuur!

Plant u een nieuwbouw en wilt u meteen de juiste energiekeuze maken? Of bent u uw oude verwarmingsinstallatie op gas of mazout liever kwijt dan rijk? Kies dan voor een zuinige en efficiŽnte pelletketel. Zo vermijdt u niet alleen gas- en mazoutlekken, maar ook een hoge energierekening!

Dankzij een pelletketel vervalt uw mazout- of gasfactuur immers volledig. En u hoeft slechts de helft van het uitgespaarde bedrag te besteden aan goedkope houtpellets.

Particulieren profiteren mee van de grote pellet-installaties in de landbouw en industrie. Dankzij deze grote afnames daalt ook de prijs van houtpellets voor de gewone consument.

Wilt u ook graag weten hoeveel u kunt uitsparen dankzij een pelletketel van SolarPro? Bel ons even op of spring eens binnen in onze showroom. Samen vinden we snel een installatie op maat van uw woning of bedrijf.

En begin vandaag nog te besparen!
© 2013-2017 SolarPro bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
SolarPro bvba
Koeybleuken 24
2300 Turnhout
Tel.: +32 14460000
GSM: +32 478097099
Contacteer ons